Hirdetés

Hatalmasat bukott a Hellboy, már ki is került a mozikból

|

Most akkor gyorsan csináljon úgy mindenki, mintha meglepődött volna, ezzel együtt szomorúak vagyunk, hogy az egyik kedvenc karakterünk milyen sorsra jutott.

Hirdetés

Lehet hogy nem emlékszel rá, de volt egy Hellboy film a mozikban alig több mint egy hónapja. Nem csak te feledkeztél meg róla, hanem az egész világ, már ha a reboot összbevételeit nézzük. Szegény vörös ördög még a gyártási költséget sem tudta visszahozni, pedig Milla Jovovich annyira bizakodó volt, hogy el is küldött minden negatív hangú kritikát megfogalmazó embert melegebb éghajlatra.

Hirdetés

A nagy elánnal belengetett R kategóriás Hellboy reboot összesen 21,9 millió dollárt szedett össze az amerikai kasszáknál, ebből 12 jött össze a nyitóhétvégén. Az ilyen filmeket többnyire a nemzetközi bevételek kimentik a hasonló helyzetekből, de itt még ez sem jött be, a többi országból egyelőre csupán 18,1 milliót kapart össze. Mindennel együtt ez nagyjából 40 milliós bevétel, ami nevetségesen alacsony, a film 50 milliós költségvetéséhez mérten pedig bukásnak is értelmezhető.

A Lionsgate így valószínűleg felgyújtotta az összes Hellboy sorozatra vonatkozó tervét. A stúdió egyébként elkeseredetten szeretné felépíteni a saját univerzumát, de a Hellboy és a Robin Hood befulladása után kétséges, hogy ez valaha sikerülni fog-e. Reméljük, hogy ez nem lesz túlzottan rossz hatással David Harbour karrierjére.

Egy picit egyébként szeretnénk, hogy Milla Jovovich ezúttal is nyilatkozzon valami szépet, de meglepődnénk, ha a múltkori után hagynák neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)