Hirdetés

Hellboy - a főszereplő szerint nem lesz folytatása a filmnek

|

David Harbour tudja, hogy nem lett pénzügyi siker a mozi, így nem igazán számít második részre.

Hirdetés

Sokan már az előzetesek alapján mondogatták, hogy nem lesz túl jó film a rebootolt Hellboy, és sajnos igazuk is lett. Azt egyelőre nem tudni, mit tervez a franchise-zal a Lionsgate, de a címszereplőt játszó színész nem jósol fényes jövőt neki.

Hirdetés

Még David Harbour is elismerte, hogy a Hellboy bizony elhasalt a kasszáknál, így nem is hozott túl sok pénzt a készítők konyhájára. A színész szavaiból az derült ki, hogy nem számít második részre, és ugyan nem igazán követi figyelemmel a bevételeket, de úgy érzi, nem nyerte el a rajongók tetszését a film. A producerek pedig csak annyit mondtak neki, hogy szép munkát végzett, de nem hallott semmit egy esetleges folytatásról. 

A hírek szerint 50 millió dollár volt az új Hellboy költségvetése, de csak ennek a töredékét hozták vissza a bevételek (az Egyesült Államokban 21,9 millió dollárt szedett össze), és bizony a kritikusok körében sem aratott osztatlan sikert a kaland. Szóval az adatok és Harbour kijelentése alapján simán elképzelhető, hogy tényleg itt a vége a dolognak.

Nektek hogy tetszett a film? Örülnétek egy folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)