Hirdetés

Hellboy - néhány extra jelenettel jött a Greenband trailer

|

Nem változtat sokat az újravágott verzió, de néhány extra Hellboy képkocka felbukkan itt-ott.

Hirdetés

Akinek nem tetszett nagyon a szerdai Hellboy trailer, annak a mai sem lesz a kedvence. Ettől függetlenül a rajongók ebben kiszúrhatnak pár extra képsort. A legszembetűnőbb újdonság az a jelenet, ahol hősünk megcsapja Daniel Dae Kim karakterét.

Hirdetés

Egyelőre nagyon vegyes az új Hellboy fogadtatása, de még csak az első trailerekről van szó. Könnyen lehet, hogy maga a film egy gyökeresen más hangulatot képvisel majd, vagy esetleg meggyőzi a kétkedőket. Mi még egyelőre próbálunk nyitottak maradni, hátha mégsem kell csalódni.

Akárhogy is, érdemes lesz szemmel tartani a premier előtti videókat. Remélhetőleg többet is láthatunk majd az állítólagos "sötétebb és felnőttebb" hangvételből, amit a reboot bejelentésekor mondogattak a készítők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)