Hirdetés

Hellboy reboot - megvan, ki játssza azt a karaktert, amiről Ed Skrein lemondott

|

A Lost sorozat egykori sztárja tárgyal a film készítőivel Ben Daimio szerepéről.

Hirdetés

A Hollywood Reporter jelentése szerint Daniel Dae Kim kaphatja Ben Daimio szerepét. A színészt a legtöbben Jinként ismerhetjük a LOST-ból. A Lionsgate jelenleg is tárgyal a vele a lehetőségről, ami akkor nyílt meg, amikor Ed Skrein lemondott a filmről.

Hirdetés

Az eredeti történet szerint Ben Daimio egy ázsiai-amerikai katona, aki jaguárrá változik, amikor dühös vagy fájdalomtól szenved. Dae Kim a LOST mellett a Hawaii Five-0-ban is játszott, azonban idén kilépett, és producerként a The Good Doctor sorozatnál dolgozik jelenleg.

A Hellboy rebootban már biztosan felbukkan David Harbour Hellboy szerepében, Milla Jovovich a The Blood Queen szerepében, és Ian McShane Hellboy nevelőapjaként. Egyelőre mennyire értetek egyet a szereposztással?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)