Hirdetés

Hellboy - így fest majd David Harbour a főszerepben

|

Végre megnézhetjük, hogy hogyan mutat majd a Stranger Things sztárja az ikonikus okkult nyomozó szerepében.

Hirdetés

A Mike Mignola által megalkotott Hellboy valószínűleg minden idők egyik legegyedibb és legmenőbb képregényhőse, Ron Perlman pedig kiválóan vitte a vászonra ezt a kicsit mogorva, rejtélyes múlttal rendelkező szörnyvadászt. Sajnos a Guillermo Del Toro rendezésében készült filmsorozatnak sosem készült el a harmadik része, de most egy reboot keretében ismét találkozhatunk a karakterrel.

Alapvetően szkeptikusak voltunk azt illetően, hogy mennyire volt szükség egy ilyen rebootra, de mostanra egészen ígéretesen hangzik a projekt: az American Gods sztárja, valamint Milla Jovovich is csatlakoztak a filmhez, amellett pedig semmiképpen nem mehetünk el, hogy a főszerepet nem más alakítja, mint a Stranger Things első évadának egyik legkiválóbb színésze, David Harbour. Utóbbit most végre teljes jelmezben is megnézhetjük és szerencsére úgy tűnik, hogy az alkotók továbbra is hűek maradnak az eredeti képregényekhez:

Van azért néhány különbség az eredetihez viszonyítva, a Ron Perlman által megformált karakternek kicsit más a hajviselete és a jobb karján található Right Hand of Doom is kapott egy érdekes ráncfelvarrást, de ettől eltekintve szerencsére nincs túl nagy eltérés. Nektek hogy tetszik? Mennyire várjátok a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)