Hirdetés

Érkezik egy új Hellboy film, de nem biztos, hogy örülhetünk

|

A nagy vörös visszatér a mozivásznakra, csak nem úgy, ahogy gondoltuk vagy szerettük volna.

Hirdetés

Februárban hivatalossá vált, hogy Guillermo del Toro Hellboy filmjei nem kapnak több folytatást. A rajongók nem voltak boldogok, de téma lett a franchise, ami általában azt jelenti, hogy valami azért történik a színfalak mögött.

Mint kiderült, lesz új Hellboy film, csak más rendezővel, más főszereplővel, rebootként, nem folytatásként. Mike Mignola, a képregények alkotója Facebookon jelentette be, hogy a következő Hellboy filmet a Trónok harca rendezője, Neil Marshall rendezi, a főszerepet pedig David Harbour kapta.

A The Hollywood Reporter szerint a Millennium produkciós cég tárgyalt már a projekt kapcsán, ami Hellboy: Rise of the Blood Queen munkacímen fut jelenleg. A forgatókönyvért Andrew Cosby, Christopher Golden, és maga Mike Mignola felelnek.

Ugyan picit szomorúak vagyunk, hogy nem látjuk többé Ron Perlmant Hellboyként, a reboot egy komoly esélyt jelent arra, hogy a nagy vörös is csatlakozzon a felső kategóriás képregényfilmek szereplőinek csarnokába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)