Hirdetés

Hellboy reboot - megvan a premier napja

|

A Lionsgate végre elárulta, mikor tér vissza megújult formában a nagy Vörös a mozikba.

Hirdetés

Mint azt már jó ideje tudjuk, David Harbour (Stranger Things) főszereplésével készül a legújabb Hellboy mozi, ami újraindítja az egész szériát. Most végre már azt is el tudjuk árulni, mikor célozza be az amerikai mozikat Neil Marshall filmje.

Hirdetés

David Harbour szereplése mellett az is biztos, hogy Milla Jovovich alakítja majd a főgonoszt, Ian McShane-t Broom professzor szerepében láthatjuk, valamint Daniel Dae Kim is felbukkant Ben Daimio őrnagyként. Az is tisztázottnak tűnik, hogy nem egy eredettörténetet kapunk, így ezúttal jó eséllyel kölyök Hellboy nélkül marad a film. No, nem húzzuk tovább az időt, jöjjön a pontos dátum: a Lionsgate közleménye szerint 2019. január 11-én esedékes a Hellboy reboot bemutatója. 

2019 eleje még eléggé odább van, de legalább lesz mit várni azoknak, akik odavannak a Mike Mignola által megálmodott vörös ördögért. Ti is közéjük tartoztok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)