Hirdetés

Csúszik pár hónapot a Hellboy reboot premierje

|

A vörös ördög még bujkálni fog egy darabig, de azért nem kell nagyon megijedni.

Hirdetés

A Summit Entertainment bejelentette, hogy sajnálatos módon április 12-ig kell csúsztatniuk a Hellboy reboot premierjének dátumát. Az eredeti időpont január 11. lett volna.

Hirdetés

A rebootban a Stranger Thingsből ismertté vált David Harbour játssza majd a címszereplőt, akinek egyébként Shazam után kell majd helyt állnia a mozikban. A Hellboy április 12-es szereplése ugyanis egy héttel lesz esedékes a szuperhős komédia után - a DC szuperhőse ugyanis egy héttel a Hellboy előtt támadja be a vetítőtermeket. 

Konkrét indokot ezúttal nem kaptunk a csúszás kapcsán, de remélhetőleg semmi komolyabb gyártási gikszer nem lépett fel, mindössze egy kis finomhangolásra van szükség. Épp itt lenne az ideje egy tökös és laza Hellboy filmnek, így mi mindenképp reménykedünk az új mozi sikerében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)