Hirdetés

Hatalmas összegeket fizetnének az új Hellboy-filmért

|

Úgy tűnik a filmes világban rendkívül bíznak a Hellboy-reboot sikerében, a nemzetközi terjesztés jogaiért ugyanis komoly összegeket hajlandó letenni egy cég.

Hirdetés

Nemrég jelentették be, hogy ugyan a Guillermo del Toro és Ron Perlman nevével fémjelzett Hellboy-széria nem folytatódik, készül egy új film a karakter főszereplésével. Az épp tartó cannes-i filmfesztivál helyszínén pedig máris komoly licit folyik a film terjesztési jogait illetően.

Hirdetés

Variety beszámolója szerint a kínai vetítési jogokért elképesztően komoly verseny indult, amiből több cég is kiszállt már a rendkívül magas ár miatt. De iparági források szerint egy társaság 13 millió dolláros, azaz több mint három és fél milliárd forintos ajánlatot tett a film készítőit képviselő cégnek. A kínai filmes piacot pedig egyre inkább kezdi komolyan venni Hollywood, amint azt A Nagy Fal, vagy a Warcraft: A kezdetek keleti sikere mutatja, nem is ok nélkül.

Mit gondoltok, kicsit korai az új Hellboy sikerére fogadni, vagy nagyot húz, aki megszerzi a jogokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)