Hirdetés

Már tudjuk, mikor érkezik a Hellraiser: Judgment

|

Az Amazon hivatalos listázásából kiderült, hogy mikor érkezik a film letölthető változata.

Hirdetés

A tizedik Hellraiser film, a Hellraiser: Judgment megkapta a hivatalos listázását, aminek köszönhetően kiderült, hogy a hazavihető formátum 2018. február 13-án fog megjelenni. Úgy néz ki, hogy a The Weinstein Companyi és a Dimension Films megegyeztek a vitás kérdéseikben, és végre megállapodtak egy dátumban.

Hirdetés

Aki nem ismerné a filmet, annak a rövid sztori leírás segíthet:

"Sean and David Carter nyomozók egy sorozatgyilkos ügyén dolgoznak, aki brutális mészárlásával tartja rettegésben a várost. Christine Egerton detektív segítségével leereszkednek a félelem labirintusába, ami talán már egy másik világba vezet. A gyilkos áldozataira lesújtó igazság várja Seant is?"

Paul T. Taylor színész veszi át Pinhead szerepét, míg az epizódot Gary J. Tunnicliffe rendezi, aki egyébként egy veterán sminkes és vizuális effektekért felelős technikus volt az 1992-es Hellraiser óta minden epizódban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)