Hirdetés

Ezzel a rendezővel valósulhat meg a Hellraiser reboot

|

A kultikus horrorfilm nem meglepő módon egy horrorfilmes rendezővel éledhet újjá.

Hirdetés

Reneszánszukat élik a horrorok. A legfrissebb példa rá a negyven éve megjelent Cannibal Holocaust videojátékos folytatása, de az is a közelmúltban derült ki, hogy a műfaj szakértője, a Blumhouse egy Drakula filmen dolgozik. 

Hirdetés

Ehhez a díszes és vérfagyasztó brigádhoz csatlakozik az 1987-es, Clive Barker rendezésében készült Hellraiser rebootja, ugyanis a kultikus alapmű filmes jogait korábban a Spyglass Media szerezte meg, amelynek komoly tervei vannak arra, hogy visszahozza Pinheadet és a többi kedves figurát. A The Hollywood Reporter jelentése szerint a feltámasztás David Bruckner feladata lesz, akinek nem ismeretlen a horrorfilmek világa, hiszen a 2007-es A jel és a 2012-es V/H/S egyik szegmense mellett a 2017-es A rítust is jegyzi, valamint idén mutatkozik be legújabb projektje, a Rebecca Hall főszereplésével készült The Night House. Utóbbit már csak amiatt is fontos volt megemlíteni, mivel Bruckner annak forgatókönyvíróival, azaz Ben Collinsszal és Luke Piotrowskival fog együtt dolgozni a Hellraiser rebooton is. Korábban egyébként David S. Goyer (A sötét lovag, Az acélember) lett felkérve a szkript megírására, ő megmarad producernek. 

A szereplőkről egyelőre semmit sem tudni, ahogyan a premiert sem kötötték az orrunkra. Ti örültök neki, hogy előszedték a Hellraisert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)