Hirdetés

Helyre fogják tenni a Sárkányok háza bakiját

|

Viserys királynak nem csak a sebeivel voltak gondjai a legutóbbi epizódban.

Hirdetés

Még a Sárkányok háza indulása előtt a show társproducere, Ryan Condal azt nyilatkozta, hogy egy seregnyi szempár figyel minden Starbucks-poharat, még egy ilyen baki nem lesz, mert nagyon odafigyelnek. Annyiban igaza volt, hogy kávés pohár tényleg nem maradt sehol.

Ettől függetlenül két ujj látható maradt ott, ahol nem kellett volna. A Viserys királyt alakító Paddy Considine-nek ugyanis egy zöld kesztyűt raktak az ujjaira, mivel a karakter azokat betegsége miatt elvesztette, csak az utómunkálatok során elfelejtették kitörölni őket.

Hirdetés

A baki nagyot ment Twitteren, és minden közösségi oldalon, ahol a rajongók és gyűlölködők egyszerre fürdőztek az aprócska pillanat csodálatosságában. Ez persze nem maradhat így örökké: a The Hollywood Reporter jelentése szerint a stúdió tud a hibáról, és javítani fogják azt. Az epizód lecsiszolt változata valamikor a napokban fog felkerülni az HBO Maxra.

Olyan, VFX-ben gazdag szériáknál, mint a Trónok Harca, elkerülhetetlen, hogy egy-egy apróság átcsússzon a szűrőkön. A streaming korában szerencsére ezek helyrehozhatók, pont úgy, ahogy az az eredeti Starbucks-incidensnél is történt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)