Hirdetés

Helyreáll a világ rendje: íme Jean-Claude Van Damme, mint Johnny Cage

|

Egy deepfake videó megmutatja, milyen lett volna az 1995-ös Mortal Kombat film, ha Jean-Claude Van Damme alakítja az egyik főszereplőt.

Hirdetés

Érdekes a Mortal Kombat széria és Jean-Claude Van Damm kapcsolata, ugyanis eredetileg a Midway a Street Fighter sikere láttán egy hasonló, de jóval erőszakosabb játékot akart készíteni (ez egyébként mindentől függetlenül sikerült is), és nem mást akartak megnyerni főhősnek, mint Jean-Claude Van Damme-ot. Tervek szerint a cím is egyszerűen csak "Van Damme" lett volna.

Az színész és a stúdió végül nem tudott megállapodni, így született meg a Mortal Kombat inkább, de azért a játék egyik karakterét nem titkolt módon egy Van Damme paródiának szánták. Ő lett Johnny Cage, a bunyós akciófilmsztár. 

Hirdetés

Most hála a deepfake technológiának, megnézhetjük, milyen lett volna, ha tényleg Jean-Claude Van Damme-ból válik Johnny Cage, egészen pontosan ő játszhatja el a karaktert az azóta legendássá vált 1995-ös Mortal Kombat filmben. 

Íme a végeredmény, mindenki döntse el maga, hogy jól jártunk-e Linden Ashbyvel, vagy Van Damme kellett volna ehhez a melóhoz:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)