Hirdetés

Henry Cavill egy Nvidia GeForce RTX 3090-nel lepte meg magát karácsonyra

|

A színész hasznosan tölti a szabadidejét, és tovább fejleszti a PC-jét, amíg lábadozik a sérüléséből.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt Henry Cavill megsérült a The Witcher második évadának forgatásai során, de szerencsére nem lett komolyabb baja. A produkcióban viszont egy darabig nem tud részt venni, ezért most szabadidejében a gamer-PC-jét fejlesztgeti.

Hirdetés

A színész az Instagram oldalán mutatta meg a rajongóknak, hogy sikerült beszereznie egy Nvidia GeForce RTX 3090 kártyát, ami az egyik, ha nem a legjobb a piacon, így ennek megfelelően a készlethiány miatt elég nehéz is hozzájutni. Nyilván Cavillnek megvannak hozzá a gazdasági és kapcsolati forrásai, így tovább bővíthette a saját maga által épített PC-jét.

Cavill sérüléséről viszont egyelőre bővebb információt nem tudni, remélhetőleg minél előbb meggyógyul, és tovább folytathatja a szereplését Geraltként a Netflix sorozatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)