Hirdetés

Henry Cavill elárulta, hogyan változtatná meg Superman karakterét

|

A színész az eddigitől eltérő Kal-Elt szeretne megformálni a jövőben.

Hirdetés

Dwayne Johnson szerelemprojektje már pörög is a mozitermekben, de a film premierje után többen beszéltek Supermanről, mint Black Adamről. Az acélember hivatalosan is visszatért, és Cavill maga is megerősítette, hogy visszatér a filmvászonra a DC elsőszámú szuperhőseként.

Amikor Zack Snyder a kezei közé kapta a képregényes világot, akkor egy sötétebb és borúsabb világot tárt elénk, pedig Superman egyébként maga a megtestesült remény és igazság. Ezt a karaktert szeretné most Cavill vászonra vinni.

Hirdetés

Screen Rantnek adott interjújában a következőt mesélte Supermannel kapcsolatos terveiről:

"Van valami megfoghatatlanul különleges benne. Imádja a Földet, az itt élő embereket, és elhiteti velük, hogy ők is erősek. Hogy ők maguk is lehetnek olyanok, mint Superman. Nagyon szeretném ezt megvalósítani, és erről beszélni is fogunk majd a jövőben. A legfontosabb célom, hogy amikor a nézők kilépnek a moziteremből, akkor ők is azt érezhessék, hogy repülni tudnának, hogy megvédhetnek másokat, és van mit adniuk mindenki másnak."

Ez az a fajta Superman, akivel a legtöbbször találkozunk a képregények oldalain, és ez az a Superman, ami untatta Zack Snydert. Szerencsére most új stábot és rendezőt kapunk majd, akik remélhetőleg legalább úgy szeretik a karaktert, mint Henry Cavill.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)