Hirdetés

Henry Cavill elárulta, melyik Marvel karaktert játszaná el a legszívesebben

|

Nem csak Supermanként lenne vevő a hősködésre a felkapott színész.

Hirdetés

Habár kevesen vitatják, hogy Henry Cavill tökéletes választás volt Superman szerepére, jelenleg nem tudunk olyan projektről, amelyben ismét magára ölthetné a vörös köpenyt, hiszen a J.J. Abrams közreműködésével készülő rebootban már egy fekete színész fogja eljátszani a karaktert.

Cavillnek persze még így is tömve a naptára, hiszen a The Witcher-sorozat mellett az Enola Holmes 2-ben, a Hegylakó rebootjában és további filmekben (The Rosie Project, Argylle) is viszontláthatjuk majd. A színész azonban nem adná fel a szuperhősködést, és szívesen kipróbálná magát a Marvel háza táján is.

Hirdetés

Ez a The Hollywood Reporternek adott interjújából derült ki, melyben feltették neki a kérdést, hogy melyik karaktert játszaná el a legszívesebben:

"Sosem neveznék meg olyan Marvel karaktert, akit valaki más már eljátszott, mert mindenki lenyűgöző munkát végez velük. Ugyanakkor nekem is van internetem, és én is láttam a pletykákat Britannia Kapitányról, aminek hatalmas móka lenne elkészíteni a klassz, modernizált változatát, ahogy Amerika Kapitányt is modernizálták. Van ebben valami szórakoztató, és hát imádok britnek lenni."

A Jersey szigetén született színész tehát nem meglepő módon a származásához leginkább passzoló karakter mellett döntött, mi pedig csak támogatni tudjuk ebben. Britannia Kapitányt 1976 októberében, rögtön saját füzetben mutatta be a Marvel Comics, s habár eredetileg csak az Egyesült Királyságnak szánták, később az amerikai közönség is megismerhette.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

És mivel Cavillről van szó, a THR riportere egy másik klasszikus brit hős, James Bond témáját is felhozta. A színész kapcsán nagyjából állandó pletyka, hogy ő veheti át a Daniel Craig visszavonulásával árván maradt szerepet, de a jelek szerint ez továbbra is csak rajongói ábránd, mivel Cavill most úgy nyilatkozott, hogy boldogan tárgyalna erről, vagyis nem keresték még fel a produkció részéről.

S hogy mi a helyzet Supermannel? A színész nem adta még fel, hogy Kal-Elként térjen vissza, megfogalmazása szerint "a köpeny még ott lóg a szekrényben", és szívesen felfedezné, hogy miként fejlődik tovább a karakter Az acélember tragikus fináléja (8 éves spoiler: kénytelen megölni a faja utolsó képviselőjét) után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)