Hirdetés

Henry Cavill főszereplésével indul az új Hegylakó forgatása jövőre

|

A sokat foglalkoztatott színészt ismét olyan produkcióban láthatjuk, amelyik kardot ad a kezébe.

Hirdetés

Épp 20 éve, a 2001-es Laguna című olasz-kanadai thrillerben debütált az akkor még csak 18 esztendős Henry Cavill, aki későbbi szerepvállalásainak köszönhetően valóságos geekkedvenccé nőtte ki magát. A meglehetősen aktív gamer hírében álló színész volt más Superman, Ríviai Geralt, Sherlock Holmes és az U.N.C.L.E. embere is. Sőt, egy alkalommal Tom Cruise-zal is megverekedett a filmvásznon.

Jövőbeli terveiről a The Hollwood Reporternek számolt be egy terjedelmes interjúban, amelyből nemcsak azt tudhattuk meg, hogy folytatná a DC-s kalandokat Acélemberként, hanem azt is, hogy melyik Marvel hős gúnyájába bújna azok közül, amelyek még nem foglaltak.

Hirdetés

Szintén ebből a cikkből derült ki, hogy 2022-ben fogják leforgatni a Hegylakó rebootját, amit Cavill a korábbi filmeknél földhözragadtabb és drámaibb történetként írt le. Mivel a produkció rendezői székében Chad Stahelski foglal helyet, biztosak lehetünk benne, hogy pazarul megkoreografált párbajokkal fogja szórakoztatni a nézőket. A John Wick-filmek direktorának eddigi rendezésein is kivétel nélkül nyomot hagyott kaszkadőri múltja.

Arról, hogy Henry Cavill nagy valószínűséggel kardot ragad örök életű hegylakóként, még még májusban írtunk. Minderre akkor a színész úgy reagált, hogy nagy rajongója nemcsak a filmeknek, hanem a tévésorozatnak is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)