Hirdetés

Henry Cavill megtarthatta Geralt jelmezét

|

Viselni valószínűleg nem fogja, de azért hazavitte az öltözéket, ami a The Witcher sorozat első évadában volt rajta.

Hirdetés

A Vaják jelmeztervezői még ülhettek volna egy kicsit például a nilfgaardi katonák páncélján, de Geralt cuccaival semmi probléma nem volt. A karakterek által viselt öltözékek esetében a látvány általában előnyt élvez a kényelemmel szemben, és ezt most Henry Cavill is megerősítette az NME-nek adott interjújában.

Hirdetés

Arról kérdezték a színészt, hogy hazavitt-e valamit a forgatásról, ő pedig elmondta, hogy a jelmez nála van, viszont nagyon bonyolult felvenni, és a hajat meg a sminket önmagában 2 óra elkészíteni. Nem tudtuk meg, miért vitte el vagy mi a célja vele, ahogy azt sem, visszaviszi-e a második szezonra, de ha esetleg legközelebb Geraltnak öltözve megy le a kondiba, ne lepődjön meg, aki arra jár.

Nektek hogy tetszettek a The Witcher jelmezei?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)