Hirdetés

Henry Cavill Geralt elválaszthatatlan társával készül a Vaják 3. évadának forgatására

|

A netflixes The Witcher sztárja, Henry Cavill kirakott pár új képet és videót, amelyeken valószínűleg a folytatás egyik helyszínét és fontos szereplőjét is láthatjuk.

Hirdetés

A Netflix nézőinek kedvenc fantasy sorozata egy karakter szomorú halálát hozta: Keszeg, Geralt hű paripája elpusztult A Vaják második szezonjában. Persze a könyvekben és a játékokban nem egy Keszeg szerepelt, Gerált mindegyik lovát így nevezi, ezért tudtuk, hogy előbb-utóbb új paripát kap majd a szörnyvadászunk.

Úgy tűnik, hogy megvan Geralt új haverja, legalábbis Henry Cavill Instagram-posztjai erősen erre utalnak. Egy kiadós edzés után a színész ugyanis felpattant egy gyönyörű hátás nyergébe.

Hirdetés

Cavill képein és videóin egy csodaszép tájat láthatunk, ami feltehetőleg A Vaják harmadik évadának egyik forgatási helyszíne. A színész itt gyakorol csapatával és a Hector névre hallgató új partnerével.

A Vaják harmadik felvonása még nem kapott premierdátumot, de azt tudjuk, hogy még idén jön egy spin-off sorozat Vaják: A vér eredete címmel. Azok a rajongók pedig, akik nemcsak olvassák vagy nézik, hanem szívesen játsszák is a professzionális szörnyvadászok kalandjait a közelmúltban egy régóta várt játékbejelentésnek örülhettek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)