Hirdetés

Henry Cavill hamarosan elkezd felkészülni a Hegylakó rebootra

|

Cavillnek formába kell lendülnie, ha ők akar maradni az egyetlen túlélő.

Hirdetés

Henry Cavill épp keményen dolgozik az Argylle című thrillerének promócióján. A színésznek számos projektje van éppen, de mivel az Argylle most kerül a mozikba, elsősorban arról szeret beszélni.

Amíg a nerd kultúra kedvence épp fel-alá járkált a vörös szőnyegen, a Collider írói azért a Hegylakóval kapcsolatban is elkezdték faggatni. Cavill lesz ugyanis a reboot főszereplője, így már kíváncsi a világ, hogy mikor kezdi a melót a halhatatlanok viadalában.

"Hamarosan kezdődik az edzés, ami egy nagyon hosszú folyamat lesz, de izgatottan várom. Többet sajnos nem mondhatok. Minden titkot szeretnénk megtartani, amíg csak lehet."

A Hegylakó reboot valamikor 2026-ben fog befutni a jelenlegi tervek szerint, így tényleg nincs már sok ideje a csapatnak az előkészületekre. A projektet egyébként már hosszú évek óta tervezik, de most hogy Chad Stahelski lett annak vezére, és Henry Cavill főszereplése hivatalossá vált, a gépezet tényleg beindulhat.

Hirdetés

Az 1986-os eredeti életútja meglehetősen furán alakult. A film anno nagyot bukott, mivel a 19 millió dolláros büdzséjéért cserébe csak 12,8 milliót tudott behozni a mozikban. A Hegylakóból akkor lett jelenség, amikor megjelent kazettákon, és az újrakiadás megtolta a szekeret: olyan jól sikerültek az eladások, hogy több folytatást, könyvet és miegyebet is megélt.

A 2026-os reboot Cavillel akarja feltámasztani a halhatatlanokat, egy olyan érában, ami már majdnem megfeledkezett róluk. Meglátjuk, hogy mi lesz majd ebből.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)