Hirdetés

Henry Cavill hivatalosan is bejelentette visszatérését, mint Superman

|

Nincs több pletyka, szivárgás és rosszul őrzött titok. Henry Cavill maga jelentette be visszatérését a DC univerzumhoz.

Hirdetés

A DC-rajongók évek óta várják, hogy kiderüljön, mi lesz az Acélember sorsa. Ugyan Zack Snyder filmjei nem voltak kifogástalanok, sokan megkedvelték Henry Cavillt a piros-kék szerelés tulajdonosaként. Adott volt tehát a kérdés, hogy az Igazság Ligája után várható-e Cavill visszatérése a szerepben.

Hallottunk pletykákat, szivárgásokat, és utalgatásokat, aztán (és most masszív spoiler következik a Black Adam mozi kapcsán) egy stáblistás jelenetben végre újra feltűnt az ikonikus jelmezt viselve. Ezt követően maga a színész futott be, hogy mindezt hivatalossá is tegye.

Hirdetés

Cavill az Instagramra rakott videójában mutatott magáról egy képet Superman szerelésében, utána pedig konkrétan kimondta, hogy visszatér a hős szerepében.

"Meg akartam várni, amíg lemegy a hétvége, hogy mindenki láthassa a Black Adamet. Most, hogy már sokatok megnézte hivatalosan is ki akartam mondani: visszatértem, mint Superman."

Ugyan a Zack Snyder - Az igazság ligája nagy siker volt, az biztosnak tűnik, hogy a rendező nem tér vissza a Warner univerzumához, és a stúdió sem a film bővített verzióját kezel kánonként. Walter Hamada, a DC Films elnöke távozott nemrég, így nagy kérdés, hogy hogyan folytathatja majd karrierjét a DC világának legerősebbike, de egyelőre mi csak örülünk, hogy Cavill visszakapta a köpenyét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)