Hirdetés

Henry Cavill lehet a következő hegylakó?

|

Az már szinte biztos, hogy valamilyen formában visszatér a 80-as években indult klasszikus franchise, viszont most előkerült az egyik esélyes a főszerepre.

Hirdetés

Az eredeti, 1986-os Hegylakó valószínűleg minden idők egyik legismertebb és legnépszerűbb fantasy filmje, viszont a különféle folytatások és utódok már sokkal vegyesebb fogadtatásban részesültek, így talán nem annyira meglepő, hogy a kétezres évek vége felé már sokkal kisebb volt az érdeklődés a franchise iránt. Hollywood most újabb kísérletet tesz arra, hogy megtörténhessen a mitikus Találkozó, ráadásul nem is akárki lehet a főszereplő.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy a John Wick-sorozat rendezője, Chad Stahelski lesz a felelős a franchise feltámasztásáért, viszont most kiderült, hogy ki lehet az esetleges főszereplője a készülő rebootnak.

Hirdetés

A Deadline meg nem nevezett forrásai szerint jelenleg a Netflixen futó Vaják tévésorozatból, illetve a DC Comics szuperhős filmjeiből ismerős Henry Cavill az egyik tuti befutó a főszerepre, vagy legalábbis az egyikre a főbb karakterek közül. Az egyelőre nem nyilvánvaló, hogy az új filmben ismét Connor McLeod lesz a főhős vagy pedig a McLeod klán egyik másik tagja.

Nem ő az egyetlen ismerős figura az eddig leleplezett stáb tagok közül, ugyanis a produceri székben Neal H. Moritz, Josh Davis és David Leitch ülnek, akik korábban a Deadpool és a Halálos Iramban franchise-okon is dolgoztak. Leitch olyan szempontból is említésre méltó, hogy korábban Stahelski társrendezőjeként is dolgozott az első John Wick filmen.

Ti mit gondoltok? Ki az, aki még jó választás lehetne erre a szerepre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)