Hirdetés

Henry Cavill egyszer még biztosan felölti Superman köpenyét

|

Nemrég Henry Cavill elárult, hogy jelenleg élő szerződése szerint még nem utoljára láttuk őt Supermanként.

Hirdetés

Gondolom senkinek sem árulok el túl nagy meglepetést azzal, hogy Henry Cavill a Justice League moziban is feltűnt Supermanként, elvégre ez nyílt titok volt, elég csak az újraforgatásos bajuszmizériára gondolni. 

Hirdetés

Henry Cavill nemrégiben végre elárulta, hogy szerződése szerint egy alkalommal még biztosan Superman szerepében fogjuk őt látni. Nem ritka ez a képregényfilmeknél, a Disney-Marvel is rendszeresen több mozira szóló megállapodásokat köt a színészekkel. Cavill elmondása alapján tehát egy Superman film még biztosan a talonban van. A nagy kérdés persze az, hogy következő felbukkanása a Man of Steel 2-ben vagy a Justice League folytatásában várható-e. 

Cavill mindenesetre annak örülne jobban, ha az első opció valósulna meg. Szerinte az Acélember második része egy komplex, karakterközpontú, "feel-good" mozi lehetne, amiben a remény és a boldogság kapja a főszerepet - első hallásra ez azért nem egy átlagos DC film leírása, valljuk be. 

Ti örülnétek ha tényleg a fentiekhez hasonló, vidám Acélember filmben látnánk legközelebb Supermant? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)