Hirdetés

Henry Cavill megmentette egy kollégája életét

|

A Guy Ritchie rendezésében készült The Ministry of Ungentlemanly Warfare forgatása kis híján tragédiával végződött Alex Pettyfer szavai alapján.

Hirdetés

Guy Ritchie elképesztő tempót diktál: tavaly két filmmel is jelentkezett (a Fortune-hadművelet: A nagy átveréssel és A szövetséggel), idén pedig az Úriemberek sorozat mellett számíthatunk tőle a The Ministry of Ungentlemanly Warfare című háborús filmre is, amely bár megtörtént eseményekre épül és Damien Lewis 2014-es könyvére (Churchill's Secret Warriors: The Explosive True Story of the Special Forces Desperadoes of WWII), nem ragaszkodik a történelmi hitelességhez. 

A történet a Winston Churchill által alapított különleges egység nácik elleni küzdelmeire fókuszál, a hagyományos taktikák és úriemberekhez legkevésbé sem méltó módszerei rendkívül eredményessé tették az alakulatot, és tökéletes alapanyag ez Ritchie akció- és kémfilmes megoldásaihoz. 

Hirdetés

Az első trailer stílusos és akciódús élményt ígér, a szereplőgárda pedig olyan neveket vonultat fel, mint Henry Cavill (Vaják, Az Acélember), Alan Ritchson (Reacher, Halálos iramban 10.), Alex Pettyfer (Magic Mike, Lopott idő), Hero Fiennes Tiffin (Miután-filmek, The Woman King), Henry Golding (Kőgazdag ázsiaiak, Úriemberek), Til Schweiger (Becstelen brigantyk, Far Cry), Cary Elwes (Fűrész, A herceg menyasszonya) és Eiza González (Nyomd, Bébi, nyomd!, A 3-test-probléma). 

A film április 19-én nyit az amerikai mozikban, a csapat pedig már megkezdte a promóciót. Az Entertainment Tonight négy színésszel (Cavill, Golding, Fiennes Tiffin és Pettyfer) is elbeszélgetett, kollégái pedig nem győzték dicsérni Ríviai Geralt és Superman egykori megformálóját. Fiennes Tiffin elmondta, hogy Cavill egy igazi úriember, aki rendíthetetlenül elkötelezett az ügy iránt, és hatalmas energiával, következetességgel és céltudatossággal veti bele magát mindenbe. Megvan az a képessége, hogy fenn tudja tartani a lendületet, és nálha minden az összefogásról, a minőségről szól, nincs hierarchia, mindenki felé alázattal viszonyul a forgatáson. Pettyfer hozzátette: 

"Hatalmas megtiszteltetés volt veled dolgozni ezen a filmen, tanulságos volt látni, hogy egy első számú sztár hogyan bánik mindenkivel, beleértve a szereplőgárdát és a stábtagokat is. Körülbelül két héttel a forgatás előtt kaptam egy e-mailt ettől az embertől, amiben azt írta, hogy »izgatottan várom, hogy együtt dolgozzak veled«. És megmentett attól, hogy leessek a hajóról. Majdnem vízbe fulladtam! Szóval hivatalosan is bejelenthetem, hogy Henry megmentette az életem. És nagyon hálás vagyok azért, hogy együtt dolgozhattam veled ezen a filmen."

Cavillt meghatotta a színésztársaitól kapott elismerések, és ő sem maradt adósuk dicsérettel: 

"Szerintem is szórakoztató élmény volt, és ez mindez ezeknek a srácoknak, Guynak [Ritchie] és a stábunknak köszönhető. Mert megteremtették azt a munkakörnyezetet, ahol jól érezhettük magunkat, és könnyű volt szórakozásként felfogni a forgatással töltött napokat. Azt hiszem, az ilyen körülmények miatt nyújthattunk mindannyian ragyogó teljesítményt."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)