Hirdetés

Henry Cavill megmutatta egyik első Superman fotóját, így kívánt boldog nőnapot anyukájának

|

Amikor épp nem Mass Effect adaptációkkal emeli meg a pulzusunkat, akkor ilyen cukiságokat posztol Henry Cavill.

Hirdetés

Februárban még azzal borzolta fel a kedélyeket Henry Cavill az Instagramon, hogy egy olyan képet posztolt, amin épp a Mass Effect 3 Wikipédia oldalán megtalálható szinopszist olvassa, ebből sokan egyből arra következtettek, hogy a színész szerepelni fog valamiféle Mass Effect adaptációban. Azt továbbra sem tudjuk, hogy ez tényleg így lesz-e, mindenesetre akik továbbra is nyomon követik Cavill Instagram-oldalát, azok tegnap egy végtelenül cuki bejegyzést láthattak.

A DC Comics mozifilmjeiben Supermant alakító színész ugyanis a nemzetközi nőnap alkalmából anyukájának írt pár kedves sort, ezt pedig egy gyermekkori képével illusztrálta.

Hirdetés

A szóban forgó fotón a kis Cavill egy aranyos kis Superman melegítőben/pizsamában csücsül anyu ölében, nem csoda, hogy a legtöbbek egyből ezt a szerelést szúrták ki a képen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)