Hirdetés

Henry Cavill nélkül rebootolja Supermant a Warner és J.J. Abrams

|

A Stark Trek és a Star Wars után a DC környékén bukkant fel az író-rendező-producer.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy J.J. Abramshez nyúlnak Hollywoodban, ha új életet akarnak lehelni egy franchise-ba. A Deadline beszámolója szerint ugyanis a Super 8, a Star Trek és a Star Wars: Ébredő erő rendezőjének ezúttal a DC univerzum Acélemberét kell gatyába ráznia. Kivételesen nem foglal helyet a rendezői székben, csupán produceri teendőket lát majd el.

Az általa felügyelt új Superman film stábjából csupán a társproducer, Hannah Minghella, valamint a forgatókönyvíró, Ta-Nehishi Coates kiléte ismert. Coates egyébiránt otthonosan mozog a képregények világában, hiszen ő jegyzi a 2016-os Fekete Párduc füzetek történetét.

Hirdetés

Egyelőre hétpecsétes titokként kezelik a sztorit, és ugyanennyire izgalmas kérdés, hogy vajon ki öltheti legközelebb magára Superman jelmezét. Ha Henry Cavill lenne a választottjuk, akkor nem burkolóznának az alkotók sokatmondó hallgatásba a főszereplő személyét illetően. Coates mindenesetre a Shadow & Actnek nyilatkozva elmondta, hogy roppant megtisztelő számára, hogy a Warner Bros., a DC Films és a Bad Robot (Abrams produkciós cége) felkérésére csatlakozhat a DC Extended Universe-hez. Alig várja, hogy érdemben hozzájárulhasson Amerika legikonikusabb hőse, vagyis Superman örökségéhez.

"Egy új, erős és megindító Superman-sztori vár arra, hogy elmeséljük. Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy együtt dolgozhatunk a briliáns Mr. Coatesszal, segítve őt abban, hogy történetét vászonra vigyük, továbbá elmondhatatlanul hálásak vagyunk a Warner Bros. stúdiónak a lehetőségért."

Ezt már Abrams fűzte hozzá.

A fejlemények tükrében még inkább inkább megkérdőjelezik a DCEU létjogosultsága, ami eddig sem igazán akart összeállni, bárhogy is erőlködött a Warner és a DC. Hiányzott az egységes vízió, nem állt mögötte egy Kevin Feige-hez hasonló, megszállott rajongó, aki össze tudta volna fogni a projektet. Kíváncsiak vagyunk, hogy Zack Snyder távozása és J.J. Abrams érkezése milyen változásokat hoz majd, ismét nekifutnak-e a DCEU felépítésének (ezúttal módszeresen és nem ötletszerűen), vagy hagyják a fenébe az egészet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)