Hirdetés

Henry Cavill nyitott arra, hogy benne legyen a következő James Bond filmben

|

Viszont ha egy mód van rá, nem Bond szerepében.

Hirdetés

Már nézhető a hazai mozikban a legújabb James Bond film, a Nincs idő meghalni, amely már csak abból a szempontból is különleges, hogy ez Daniel Craig utolsó szereplése 007-es ügynökként. A vélemények alapján (érdemes elolvasni a GameStar kritikáját és a Puliwood cikkét is) a színész méltó módon búcsúzik a karaktertől, a rajongók pedig máris azt találgatják, hogy kinek passzolhatja át az Aston Martin kulcsát.

Bár a producerek szerint csak 2022-ben kezdődhet meg a következő Bond keresése, rengetegen szeretnék, ha Ríviai Geralt, Superman, Sherlock Holmes és Napoleon Solo egy személyben, azaz Henry Cavill lenne a befutó. 

Hirdetés

A színész valószínűleg minden interjú során megkapja azt a kérdést, hogy vállalná-e a legendás ügynök szerepét, a The Movie Dweeb viszont csavart egyet a dolgon, és inkább azt kérdezte tőle, hogy szívesen lenne-e Bond-főgonosz. Cavill elmondta, hogy ha Barbara Broccoli és Michael G. Wilson (a franchise producerei) szeretnék, hogy bármilyen formában részt vegyen a filmjeikben, akkor örömmel tárgyalna erről velük, ez ugyanis olyan lehetőség, aminek szívesen utánajárna. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Cavill egyszer már esélyes volt James Bond szerepére, a Casino Royale kapcsán hallgatta meg Martin Campbell rendező, aki azt mondta neki, hogy jobban is felkészülhetett volna, mivel kissé pufók. A színész nem sértődött meg, sőt hálás volt az őszinteségért, mert ez segített neki, hogy jobb legyen. Azóta is keményen edz, így manapság már másképp zajlana ez a beszélgetés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)