Hirdetés

Henry Cavill posztolta az első fotót Guy Ritchie új filmjéből

|

Cavill ugyan letette a vörös köpenyt és az ezüst kardot, de ettől még bőven akad számára munka - például Guy Ritchie legújabb projektje.

Hirdetés

Henry Cavill neve az elmúlt hónapokban rengetegszer jött elő, és nagyrészt sajnos szomorú hírek kapcsán. Először maga mögött kellett hagynia a Vaják főszerepét, utána pedig a DC univerzumból rakták ki a hamarosan kezdődő új éra kedvéért.

A kirúgások sora azonban nem jelenti azt, hogy Cavill unatkozna. A színész kapott egy Warhammer 40,000 projektet, alighanem egy Call of Dutys szerepet, és épp Guy Ritchie új filmjének forgatásain dolgozik.

Hirdetés

A legendás rendező 2024-ben fog visszatérni a The Ministry of Ungentlemanly Warfare című sztorijával, amiben Henry Cavillnek fontos szerepe lesz. A filmről egyelőre keveset tudni, és eddig még képanyag sem érkezett belőle, de ez most megváltozott: Cavill ugyanis kirakott egy fotót Instagramra, ami egyrészt bemutatja nekünk a főszereplőket, másrészt tökéletesen átadja a projekt hangulatát.

Ha az egész film hozza majd azt az energiát, amit ez a poszt áraszt, akkor bizony egy kellemes kalandban lesz részünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)