Hirdetés

Henry Cavill újra jól van, folytatódik a Vaják 3. évadának forgatása

|

A kockák királyának ki kellett szállnia a kalandozásból egy időre, mert elkapta a koronavírust. Azért az idejét így is hasznosan töltötte el.

Hirdetés

A Netflix nagyon szeretné felpörgetni a Vaják folytatásának munkálatait, de azok leálltak pár hete, amikor kiderült, hogy Henry Cavill Covid-tesztje pozitív lett. A kamerák leálltak, és mindenki próbálta kitalálni, hogy hirtelen mitévők legyenek.

A stáb nagy része egy héttel később folytatta a melót, és elkezdték leforgatni azokat a jeleneteket, melyekhez nem volt szükség Geralt jelenlétére. Mindeközben a Vaják otthon lazult.

Hirdetés

Azt nyilván senkinek sem kívánnánk, hogy a COVID legyen a szabadságának kulcsa, de azt jó volt látni, hogy Cavill legalább hasznosan töltötte az idejét. A kényszerpihenőjén ugyanis a PC-jét szerelte, ami az utazgatásoknak és a hőhullámoknak köszönhetően hűtés nélkül maradt.

Pár hét szerelgetés, és lábadozás után a Collider jelentése szerint Cavill visszatért a Kontinensre. A stáb immáron teljes felkészültséggel folytathatja a melót, ami már csak azért is fontos, mert egy hatalmas csata vár a szereplőkre. Aretuzában egy nagy mágusharcban vesz részt az összes fontosabb karakter, ahhoz pedig minden színészre szükség lesz.

Sajnos akármilyen tempóban is pörögnek a munkálatok, idén nem várható a harmadik Vaják szezon, de így sem maradunk fantasy kalandok nélkül. A héten végre elindul a Sárkányok háza, decemberben pedig jön a Vaják: A vér eredete is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)