Hirdetés

Henry Cavill visszatérhet Supermanként, de még nem egy új Az acélember filmben

|

Az egykori Superman, Henry Cavill és a Warner Bros. között jelenleg is javában folynak a tárgyalások, legalábbis erről számolt be több forrás.

Hirdetés

Henry Cavillt utoljára a 2017-es Az Igazság Ligájában láthattuk Supermanként, azóta pedig úgy tűnt, hogy Ben Affleckhez hasonlóan ő is végleg búcsút intett a DC képregényfilmek világának. Nos, a jelek szerint mégsem ez a helyet. A Deadline értesülései szerint a Warner Bros. többféle megoldást is lehetségesnek tart arra, hogy Henry Cavill valamiképp visszatérhessen a DC filmek világába, ami a stúdió kifejezett célja.

Hirdetés

Variety is arról számolt be, hogy a színész jelenleg is azt próbálja kidolgozni a Warnerrel, hogy melyik DC Comics filmben öltse majd magára újra a gigantikus S betűs szerkót. Nagyon úgy fest viszont, hogy a szóban forgó mozi nem Az acélember 2 lesz, valamelyik másik karakter saját filmjében lehet majd Cavill vendégszereplő. Ahogy arra a Deadline is rámutatott, az új The Suicide Squad mozi és a Wonder Woman 1984 forgatásai már befejeződtek, szóval Superman legkorábban a Shazam 2-ben, a Black Adam filmben, vagy az Aquaman 2-ben bukkanhat fel legközelebb.

Ezek közül talán a  Shazam 2 tűnik a legvalószínűbbnek, elvégre már az első rész végén is cameózott Superman, akinek ekkor persze nem láthattuk az arcát, mivel épp nem Cavill viselte a a kék kezeslábast. A Deadline egyébként még arra is kitért, hogy a stúdió most kicsit félretette a tervezett Supergirl filmet, és ismét teljes energiájukat a Supermannel kapcsolatos projektekre szeretnék fordítani.

Ti örültök, hogy Henry Cavill újra Superman bőrébe bújhat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)