Hirdetés

Hercules: The Legend Begins trailer - érkezik a szétgyúrt legenda

|

A Die Hard 2 rendezője úgy döntött, hogy Dwayne Johnson mellett ő is készít egy Hercules témájú filmet. Meg is jött az első előzetes.

Hirdetés

Renny Harlin rendező olyan klasszikusok után, mint a Die Hard 2, a Cliffhanger vagy a Ford Fairlane kalandjai, egy ideje már nem kápráztat el minket túlzottan, de talán a Hercules: The Legend Begins képében olyan alkotást pakol le elénk az asztalra, amitől elégedetten hümmögünk majd. A film első trailere már azért elég beszédes.

A Hercules: The Legend Begins nem összekeverendő Dwayne Johnson hasonló című filmjével, amit nálunk forgattak. Harlin mozijának főszereplője ugyanis a leginkább az Alkonyat filmekből ismert Kellan Lutz, a mellékszerepekben pedig olyan nevek tűnnek fel, mint Liam McIntyre (Spartacus - Vér és homok) vagy Scott Adkins (A feláldozhatók 2, Vitathatatlan 2, A Bourne-ultimátum). A korábban Hercules 3D néven futott projekt láthatóan a gladiátoros, földhöz ragadtabb stílusban közelíti meg a legendás hőst, valahogy így:

A Hercules: The Legend Begins 2014 márciusában kerül a mozikba, míg a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Hercules: The Thracian Wars megjelenésére 2014. július 25-ig kell várnunk. Ti melyiket várjátok jobban? Segítségül a döntéshez itt egy friss kép The Rock filmjéből:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)