Hirdetés

A Marvel-filmek nagyágyúival készül a Disney élőszereplős Herkules filmje

|

A Disney újabb klasszikus rajzfilmjéből készít egy frissebb változatot, az 1997-es Herkules adaptációját pedig a Russo-testvérek is segítenek tető alá hozni.

Hirdetés

A Disney klasszikus animációs filmjeiből készült adaptációk közül a következő a sorban a Mulan lesz, de a feldolgozások sorában korántsem ez lesz az utolsó. Először csak pletykák reppentek fel a következő remake-ről, mostanra viszont iparági források alapján a The Hollywood Reporter is beszámolt róla, hogy elkezdődtek az 1997-es zenés rajzfilm, a Herkules új változatának munkálatai.

Hirdetés

A lap munkatársai megtudták azt is, hogy a Disney-nek több kasszasikert szállító Joe és Anthony Russo is részese lesz a projektnek, ezúttal produceri szerepben, AGBO nevű cégükön keresztül. Kiderült továbbá, hogy a forgatókönyvért Dave Callaham felel majd, aki szintén dolgozott nemrég Marvel-filmen, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája írójaként, alapvetően pedig az akció műfajban érzi otthon magát. Callaham jegyzi többek között a Wonder Woman 1984, a Zombieland: A második lövés, illetve A feláldozhatók-széria sztorijait is.

A Herkules új feldolgozása ugyan még nagyon korai szakaszában jár, viszont pletykák további sztárokat is a projekthez kötnek, vannak, akik szerint Idris Elba és Ryan Gosling mellett egy nemrég történt tévés fellépése miatt Ariana Grande is megjelenhet a szereplőgárdában. A The Disninsider nevű oldal szerzői pedig olyan névtelen füleseket kaptak, amik szerint a rendezői szék kapcsán Jon Favreau mellett (aki az élőszereplős Az oroszlánkirály és A dzsungel könyve direktora is volt) Gore Verbinski neve is felmerült, akinek az önéletrajzát a Rango, A magyános lovas és az első A Karib-tenger kalózai  teszik elég lenyűgözővé. Az oldal emellett a Russo-fivéreket is esélyesnek tartotta a rendezői székre, illetve úgy tudták, Jeffery Silver és Karen Gilchrist lesznek a producerek, ám ezt cáfolták a Hollywood Reporter értesülései.

Mit gondoltok, ez a feldolgozás elsülhet jól, vagy sok reményt nem fűztök hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)