Hirdetés

Hiába az Arrowverse sikere, a szuperhősös univerzum társalkotója lett a DC megújításának egyik legnagyobb vesztese

|

A The Flash utolsó szezonjával véget ér a The CW szuperhősös korszaka, és ezzel Marc Guggenheim szerepe is a DC univerzumban.

Hirdetés

Marc Guggenheim  a DC Entertainment egyik oszlopos tagja volt, hiszen majd' egy évtizeden át egyengette a The CW szuperhősös univerzumának sorsát. A 2012-ben indult Arrowverse több sorozaton és rengetegen évadon keresztül pörgött, de lassacskán minden lezárul.

Guggenheim egy februári blogposztja most elkezdte körbejárni a sajtót, amiben csalódottságáról írt. A társalkotót ugyanis nem hívták meg James Gunn és Peter Safran új csapatába, de még csak egy tárgyalni sem akart vele a duó.

Hirdetés

Az Arrowverse létezése alatt Guggenheim és társai több nagy crossover eseményt is összehoztak, és a Crisis on Infinite Earth láttán többen is azt mondták neki, hogy ez a meló bizony telefonhívásokhoz vezet majd.

"Az a széria egy igazi szerelemprojekt volt. Be kellett vetnem minden befolyásomat, amit a Warnernél felépítettem 8 év alatt. Behajtottam minden korábbi szívességért járó tartozást, felégettem minden hidat, ráköltöttem 10 000 dollárt a saját zsebemből. Mindezek után a telefonom meg sem rezdült."

Guggenheim a posztjában leírta, hogy hiába az odaadás és a rengeteg meló, az sajnos nem vezetett olyan karrierlehetőségekhez, amelyekben reménykedett.

"A rajongók imádták. Láttam posztokat, tweeteket, mémeket, és rengeteg beszélgetést. Mindért hálás voltam, vagyok és leszek. Ugyanakkor a meló ezeken a sorozatokon mindig emlékeztetett, hogy a szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny, és hogy bennünk sosem volt ilyen közöny. Hollywood részéről már annál inkább."

Amikor James Gunn és Peter Safran elkezdték átszervezni a dolgokat, akkor persze felépítették az új írói stábjukat is. Ebbe azonban Guggenheimet nem hívták meg.

"Azért egy találkozónak örültem volna. Nem egy melónak, nem értsetek félre. Egy találkozónak, egy megbeszélésnek, egy kis elismerésnek, azért munkért, amit a DC univerzumába öltem. Végül is csak 9 éven át melóztam ezen a projekten."

Guggenheim azzal zárta mondandóját, hogy ugyan az Arrowverse-nek megvolt a szépsége, karrierje szempontjából sehová sem vezetett. Szerintetek jogos a keserű búcsúja mindezek után?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)