Hirdetés

Hiába rúgta ki a Disney, Johnny Depphez már hozzánőtt Jack Sparrow szerepe

|

A színésznek nem hiányzik a legendás kalózkapitány, mivel állítása szerint mindig vele van.

Hirdetés

Habár a 2003-ban indult A Karib-tenger kalózai franchise-nak nem mindig sikerült hoznia a rajongók által elvárt szintet, az talán tagadhatatlan, hogy Johnny Depp kiváló munkát végzett Jack Sparrow életre keltésével, és még a gyengébb filmeket is képes volt feldobni színészi teljesítményével. Ezért is elég szomorú, hogy az Amber Hearddel kapcsolatos, egészen furcsán alakuló botrányt követően a Disney megszabadult Depptől, aki mindezek ellenére viszont nem vált meg Sparrow kapitánytól.

Hirdetés

Nem olyan rég Depp a BCN Film Festen promózta új filmjét, a Minamatát, és egy spanyol napilap, az El País megérdeklődte tőle, hogy hiányzik-e neki a kalózkapitány szerepe. Kesergés helyett viszont a színész meglepően pozitív választ adott:

"Nem, nem hiányzik, mivel mindennap nálam van, mindig magammal viszem, Jack kapitánnyal a bőröndömben utazom. Jack Sparrowhoz tartozom, ő pedig hűséges hozzám."

- áll a lefordított válaszban.

A fentiek alapján arra lehet következtetni, hogy Depp pakkjában mindig lapul egy Jack Sparrow-jelmez, ami értelemszerűen jól is jöhet, hiszen a színész korábbi állítása szerint szeret kórházban fekvő gyerekeket meglátogatni kalózként, ha van rá lehetősége.

Egyébként nem olyan régen elindult egy petíció is, amivel a rajongók azt szeretnék elérni, hogy a Disney vegye vissza a színészt Sparrow kapitány szerepére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)