Hirdetés

Hiába volt bukás az első film, tényleg elkészülhet az Örökkévalók 2

|

Akik szerették a Marvel filmjét, azoknak nincs mitől tartaniuk: a langyos fogadtatás ellenére Kevin Feige és csapata látszólag folytatni tervezi az intergalaktikus szupercsalád történetét.

Hirdetés

Az Örökkévalók helyzete elsőre kissé ingatagnak tűnhet. A Marvel Studios csak a film gyártására eltapsolt 200 millió dollárt, amire még rájön a marketingköltség is, ám a közönség jelentős része egy határozott "meh" sóhajtással sétált ki a mozitermekből a stáblista utáni jelenet megtekintését követően. Keveseknek lett ez a kedvenc Marvel-filmje, a mozis bevételek megálltak 402 millió dollárnál így kérdéses volt a folytatás sorsa.

Egyes iparági pletykák azt állították, hogy semmi pánik lesz Örökkévalók 2, mások értesülései viszont ennek az ellenkezőjét sugallták. Most ellenben egy viszonylag biztosnak mondható forrásból érkezett megerősítés.

Hirdetés

A sasszemű rajongók kiszúrták, hogy a legerősebb örökkévalót, Gilgamesh-t megformáló Ma Dong-seokot (Hollywoodban könnyebben kiejthető és eladható művésznevén Don Lee-t) képviselő ügynökség a színész készülő projektjei között felhozta az Örökkévalók 2-t is.

"Ma Dong-seok jelenleg a Crime City forgatásán dolgozik, míg a Holy Night: Demon Hunters, Wilderness és a Crime City 3 a debütálásukra várnak. Az Örökkévalók 2 és más, globálisan terjesztett munkái is tervezés alatt állnak."

Az elhangzottak egybevágnak a Pip karakterét szinkronizáló Patton Oswalt értesüléseivel, aki korábban magabiztosan közölte, hogy a Marvel Studios már zöld utat adott a folytatásnak, és ismét az Oscar-díjas Chloé Zhao foglal majd helyet a rendezői székben. Ugyanakkor Kumail Nanjiani kollégája szavaira úgy reagált, hogy ő nem tud semmi ilyesmiről, szerinte Oswalt téved, ám ha mégis úgy alakulna, nagy örömmel öltené magára ismét a Bollywoodban szupersztárként körülrajongott Kingo szerepét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)