Hirdetés

Hideo Kojima kedvenc Batman-filmje nem az, amelyikre te gondolsz

|

A Death Stranding és a Metal Gear széria szülőatyjának választása meglepő lehet.

Hirdetés

A legendás játékrendező imádja a filmeket, és nem ritkán beszél róluk a személyes Twitter-fiókján keresztül. Ahogy a világban sokan mások, úgy Hideo Kojima is elment megnézni a The Batmant, és míg alapvetően bejött neki Matt Reeves produkciója, hozzátette, hogy nem az volt a kedvenc Batman-filmje.

Az ő favoritja ugyanis nem más, mint a 2017-es The LEGO Batman Movie, ami szerinte tökéletesen ábrázolta a hősök és gonoszok kapcsolatát. Kojima úgy gondolja, hogy a szupergonoszok legalább olyan fontos részei a történetnek, mint a világmegváltó jófiúk.

Hirdetés

Kojima egy tweet-folyamban kifejtette, hogy szerinte nagyon is fontos meggyőzővé és vonzóvá tenni az érem mindkét oldalát. A hősök és ellenfeleik elválaszthatatlanok, amit ő maga is illusztrált a játékaiban.

"Többek ők, mint csak riválisok. Elkerülhetetlen részei egymásnak. Mint Tom és Jerry, Snake és Liquid, Sam és Higgs."

Szerinte a The LEGO Batman Movie éppen ezért egy mestermű, ami megérti ezt az alapvetést. Akár egyetértetek vele, akár nem, most rajtatok a sor: szavazzatok és mutassátok meg, hogy nektek melyik a kedvenc Batman-filmetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)