Hirdetés

Hideo Kojima szerint ezek voltak idén a legjobb filmek

|

A Death Stranding mögött álló kreatív elme nem csupán játékot fejlesztett, hanem moziba is ment például, és meg is osztotta most a nagyérdeművel saját kedvenceit.

Hirdetés

Nemrég jelent meg a Death Stranding, amely alaposan megosztotta a játékosokat és a sajtót egyaránt, viszont azt nem lehet elvitatni Hideo Kojimától, hogy valami egyedit alkotott. Ezen a véleményen van a Star Wars: Skywalker kora rendezője, J.J. Abrams is, aki szerint Kojima nagyon jó a kockázatvállalásban. Bár úgy lenne kerek a történet, ha a verbális támogatás után a Skywalker kora is szerepelne a Metal Gear széria atyjának kedvencei között, azonban nem így lett. 

Hirdetés

Kojima idén sem szakított a hagyománnyal és kiírta Twitterre, hogy mik voltak az adott évben a kedvenc filmjei. A dobogó legfelső fokát a világszerte dicsért Élősködők csípte el a rendezőnél, amely Oscar-díjra is esélyes (mellesleg társoldalunk, a Puliwood is élteti a kritikájában), de a top 5-ben helyet kapott Martin Scorsese gengszterfilmje, Az ír (The Irishman) is. Íme Kojima rangsora: 

Számotokra mi volt az öt legjobb film idén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)