Hirdetés

Hírességek is megjelennek ebben a rajongói Batman rövidfilmben

|

Közösségi finanszírozással valósult meg a Batman: Dying is Easy, amiben például Michael Madsen és Doug Jones is feltűnik.

Hirdetés

Több mint 75 ezer dollár (23,2 millió forint) gyűlt össze Indegogón Aaron és Sean Schoenke rajongói Batman filmjére, mely a napokban jelent meg YouTube-on, és már közel 2,5 millióan látták. A Batman: Dying is Easy nagyjából 25 perces, és természetesen Batman és Joker párharcát helyezi középpontban, akik az Arkham Elmegyógyintézetben feszülnek egymásnak.

A főszereplőt Kevin Porter alakítja, Jokert Aaron Schoenke, de felbukkan még benne egy rakás ikonikus gonosz, illetve rövid cameók erejéig Michael Madsen, Doug Jones, Casper Van Dien és Chris Daughtry.

Hirdetés

Ennyi pénzből természetesen nem egy kartondíszletes, fészerben forgatott filmet alkotott az apa-fia páros, hanem valami egészen minőségit. Szakítsatok rá időt ezen a borongós vasárnapon, vagy amikor kedvetek tartja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)