Hirdetés

His Dark Materials - durván jól néz ki az HBO új sorozata

|

Az első trailer elég volt ahhoz, hogy rápörögjünk az új adaptációra.

Hirdetés

Sokan valószínűleg láttátok Az arany iránytű című filmet, vagy olvastátok Philip Pullman regényeit. Nektek nem kell bemutatni az HBO új szériáját, ami pontosan ezt, Az Úr sötét anyagai trilógiát dolgozza fel.

Hirdetés

Ha teljesen kimaradt, akkor valahogy úgy képzeljétek el ezt a világot, mintha mindenkinek lenne egy Pokémonja, csak jelen esetben ezek állatok, méghozzá a saját lelked manifesztációi, és csak durva trauma árán lehet elválasztani őket a egymástól.

A sorozat színészi gárdája is kifejezetten extravagáns, ismerős arcok néznek vissza szinte minden képkockáról. A sorozat még valamikor idén debütál. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)