Hirdetés

Hitman: Agent 47 trailer - rengeteg akció az új előzetesben

|

Megérkezett a Hitman: Agent 47 legújabb előzetese és a több mint három perces anyagból kiderül, hogy akcióból biztosan nem lesz hiány.

Hirdetés

A 20th Century Fox tavaly októberi döntésének értelmében a Hitman: Agent 47 (avagy magyarul a Hitman: A 47-es ügynök) premierjét februárról augusztusra tolta, hogy a szakembereknek legyen idejük kipofozni a speciális effekteket. Azt vártuk, hogy az E3 2015-ön mutatják majd be az adaptáció új trailerét, de erre jóval az expó után, a minap került sor. 

A kopasz bérgyilkos újabb feldolgozásában a Homelandből ismert Rupert Friend játssza a főszerepet, míg ellenfele a Star Trek Spockja, Zachary Quinto lesz. A vadonatúj jeleneteket is felvonultató trailer akcióban és látványos mozzanatokban nem szenved hiányt, bár az a rajongók körében továbbra is vita tárgyát képezi, hogy a film koncepciójának mennyi köze van az alapanyaghoz.

A Hitman: A 47-es ügynök megjelenése augusztus 27-én várható az elsőfilmes Aleksander Bach rendezésében, de az IO Interactive-féle új Hitman megjelenését sem várjuk kevésbé, sőt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)