Hirdetés

Hivatalos: 2021-ben jön Az Igazság Ligája rendezői változata

|

A Snyder Cut, amiért a rajongók régóta könyörögnek, az HBO Maxon fog debütálni.

Hirdetés

2017 novemberében került mozikba Az Igazság Ligája, ami sajnos nem nyűgözte le a közönséget. Az eredeti rendező személyes okokból, lánya öngyilkossága miatt kénytelen volt Joss Whedonra bízni a film befejezését, aki nem pont úgy képzelte el, ahogy Zack Snyder. Elindult egy kampány, a rajongók elkezdték az "eredeti" Snyder Cutot, azaz a rendezői változatot követelni, de egészen 2019 márciusáig nem lett megerősítve, hogy egyáltalán létezik ilyen. 

Hirdetés

Akkor Snyder azt mondta, a Warner Bros.-on múlik, hogy megjelenhet-e. Novemberben azt pletykálták, valószínűtlen, hogy a kiadó bármilyen formában kiadja, viszont Snyder decemberben hergelte egy kicsit a közönséget, most pedig ő maga jelentette be, hogy az HBO Max-on keresztül 2021-ben fog debütálni a Snyder Cut. Várhatóan 4 óra hosszúságú lesz, de lehet, hogy feldarabolják hat fejezetre.

A Hollywood Reporter azt írja, Zack és felesége igyekszik az eredeti stábot összekaparni, hogy finomítsanak még mindenen, és az is lehet, hogy a színészek közül is segítenek páran új szövegeket felvenni. Egy forrás szerint az új változat elkészítése 20 millió dollárba fog kerülni, de egy másik becslés alapján közelebb jár majd a 30 millióhoz. Snyder teljesen új élményt ígér, és azt is elmondta, nem látta a végül mozikba került kiadást. Felesége, Deborah hozzátette, az egész a streaming szolgáltatásoknak köszönhetően valósulhat meg, ha csak a mozik lennének, esély sem volna arra, hogy ez összejöjjön. Reméljük, hogy az új kiadás felér majd a várakozásokhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)