Hirdetés

HIVATALOS: ekkor indul el hazánkban az HBO Max, kiderült az ára is

|

Alig több mint egy hónap múlva az HBO Max hazánkban is leváltja az HBO GO-t.

Hirdetés

Ma reggel frissült a www.hbomax.com oldal, ezzel gyakorlatilag elindult az HBO Max hazai startjának kommunikációja. Kezdjük gyorsan a legfontosabbal: 2022. március 8-án indul el Magyarországon az HBO Max szolgálatás, picivel több mint egy hónapot kell tehát csak várnunk rá.

Kiderült az ár is: 2390 forint lesz a havidíj (drágább tehát, mint az Amazon Prime Video és az Apple TV+, de olcsóbb, mint a Netflix 4K-s és HD csomagjai), viszont aki az első hónapban, tehát március 8. és március 31. között regisztrál, az kedvezményes áron, 1590 forintért teheti ezt meg - az akció régi HBO GO-s ügyfelek és teljesen új előfizetők számára is él, a kedvezményes díjszabás pedig egészen addig megmarad, míg le nem mondjuk az előfizetést. Március 31. után éves előfizetési díjat is bevezetnek, ez 18990 forint lesz, ami nyolchavi díjnak feleltethető meg.

Az aktív HBO GO-előfizetéssel rendelkező ügyfelek automatikusan átkerülnek az új felületre.

Hirdetés

Az ígéretek szerint "Warner Bros.-, HBO-, Max Originals-, DC- és Cartoon Network-produkciók és sok más ikonikus műsor közül" válogathat az, aki eddigi streaming-előfizetései helyett vagy mellett hajlandó áldozni az HBO Maxre is. 

Az HBO Max applikációja okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV platformon), streaming eszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast), játékkonzolokon (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One és Xbox Series X/S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android) lesz elérhető, de természetesen a www.hbomax.com weboldalon is lehet majd online filmezni.

Különösen a konzolos app híre örömteli, mivel next gen konzolokon, tehát PS5-ön és Xbox Series X/S-en jelenleg nincs HBO GO alkalmazás.

Az HBO Max öt nézi profilt kínál, melyek közül három esetében egyidejű streamelésre is lehetőség van - mindemellett korlátlan számú eszközt be lehet rá regisztrálni. Adott továbbá a 5.1-es térhangzás és a Dolby Atmos. Bizonyos címek 4K felbontással mellett nézhetők.

Fontos kiemelni, hogy 2022-ben minden Warner Bros. mozifilm 45 nappal a premier után automatikusan felkerül az HBO Maxre, ha tehát nem akarjátok mondjuk a moziban megnézni az új Batmant, akkor másfél hónappal később már a nappalitok kényelmében élvezhetitek a filmet.

2022-ben olyan Warner filmek érkeznek még, mint az Aquaman And The Lost Kingdom, a Black Adam, a The Flash, vagy épp a Legendás állatok: Dumbledore titkai.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)