Hirdetés

Elstartolt Magyarországon is a Disney+

|

Hosszú ideje vártak már erre a Marvel- és Star Wars-rajongók.

Hirdetés

Több mint 900 filmmel, 800 sorozattal és 150 exkluzív saját gyártású alkotással indult el a mai napon, azaz június 14-én hazánkban is a Disney+ streamingplatform, ahol számos Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic műsor, valamint a Star legnépszerűbb tartalmai várják a nézőket.

A műsorok akár négy párhuzamos streamben, 4K-s minőség mellett élvezhetők, sőt egyes tartalmak esetében az IMAX Enhanced funkció is elérhető. Egy felhasználói fiókhoz összesen hét különálló profil rendelhető hozzá.

Hirdetés

A szolgáltatás díja havonta 2490 forint, az éves előfizetés pedig 24 900 forintba kerül. A Disney+-on olyan Star Wars és Marvel tartalmak elérhetőek, mint a Boba Fett könyve, A mandalóri és az Obi-Wan Kenobi sorozatok, valamint a Holdlovag és a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája. Pixar és Disney fronton ott van a Luca, az Encanto, és a Szörnyella, mindezeken felül pedig olyan régebbi, ikonikus sorozatok is visszatértek, mint A Simpson család vagy A Grace klinika.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Első ránézésre maga a kezelőfelület abszolút letisztult, könnyű átlátni a temérdek elénk tárt tartalmat. Külön dicséret jár azért, hogy a nagyon franchise-ok, például a Star Wars és Marvel produkciók külön kronológiai sorbarendezést is kaptak, így könnyebb lesz eligazodni ennek a két hatalmas világnak a kánonjában. 

Korábban lehetőség volt kedvezményes áron előregisztrálni a Disney+-ra, az ehhez kapcsolatos e-maileket ma reggel kezdték el kiküldeni azoknak, akik élni szerettek volna ezzel a lehetőséggel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)