Hirdetés

Hivatalos: érkezik a Tiger King 2, és még egy rakás dokumentumfilm a Netflixre

|

A Tigrisvilág folytatását még idén megnézhetjük.

Hirdetés

2020 márciusában debütált a Tiger King, avagy Tigrisvilág, a Netflix eddigi egyik legsikeresebb saját gyártású tartalma. A dokumentum-minisorozat az Egyesült Államokban élő nagymacskatartók közül mutatott be néhányat, és minden részben volt valami csavar, ami új megvilágításba helyezte az addig látottakat.

Amikor a műsor lement, Joe Exotic már börtönben ült, mivel bérgyilkost akart fogadni Carole Baskin meggyilkolására. Az elmúlt másfél évben érkeztek még hírek mind az azóta már bezárt állatkertről, mind a szereplőkkel kapcsolatos különböző jogi ügyekről, úgyhogy lesz miről mesélni a folytatásban is.

Hirdetés

Baskin februárban még azt nyilatkozta, hogy a producerek megkeresték egy második évad ötletével, de ő visszautasította az ajánlatot - most viszont látható az alábbi előzetesben. Nem tudni még, pontosan miről fog szólni, de a Netflix bejelentette, hogy még idén sor kerül a premierre.

Emellett a dokumentumfilmeket és -sorozatokat kedvelők számára januárban érkezik a The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman, mely a világ egyik legnagyobb szélhámosáról szól; februárban a The Tinder Swindler, aminek középpontjában egy magát milliárdos playboynak kiadó tinderező áll, akit nők egy csoportja igyekszik lebuktatni; 2022-ben a Trust No One: The Hunt for the Crypto King, középpontban Gerry Cottennel és halálával, valamint a Bad Vegan, főszerepben Sarma Melngailisszel, akit egy férfi ígéretekkel igyekezett kiforgatni vagyonából.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)