Hirdetés

Hivatalos: ha visszatér Daredevil, biztosan Charlie Cox fogja alakítani

|

A Marvel-fejes Kevin Feige beszélt erről egy friss interjúban.

Hirdetés

Továbbra is kérdéses, mi lesz azon karakterek sorsa, akik a Netflixen futó Marvel sorozatokban tűntek fel, de a Disney+ indulását követően levették őket a műsorról. Többen is a rajongók szívéhez nőttek, köztük a Daredevilt alakító Charlie Cox - ő viszont már biztosan visszatér valamikor az MCU-ba.

Kevin Feige a Pókember: Nincs hazaút miatt nyilatkozgat itt-ott, most épp a CinemaBlendnek válaszolva mondta el, hogy ha visszatér Daredevil a későbbiekben, garantáltan Cox fogja alakítani.

Hirdetés

Fontosnak tartotta hozzátenni, hogy a mikor és a hogyan kérdéses, de pletykák alapján jó esély van arra, hogy már a következő Pókember filmben is feltűnik a karakter. Cox maga szintén igyekezett korábban visszafogottan nyilatkozni, feltehetően szerződése miatt nem árulhat el semmit.

Mindenesetre decemberben kiderül majd, mennyien térnek vissza az utóbbi idők legizgalmasabb Marvel filmjében, és mennyire lettünk megvezetve a trailerek és nyilatkozatok által.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)