Hirdetés

Hivatalos: hamarosan megkapjuk a Szellemirtók: Az örökség folytatását

|

A Sony Pictures nem vár sokat a következő Szellemirtók film bemutatásával.

Hirdetés

2016-ban a Sony megpróbált már új életet lehelni a Szellemirtók franchise-ba, de a színésznőkkel alaposan megtűzdelt film finoman szólva sem nyerte el a rajongók és a kritikusok tetszését, így a vállalatnak újra kellett gondolnia a terveit.

A megoldás a szériát elindító Ivan Reitman fiával, Jason Reitmannal jött el, aki 2021-ben fiatalokkal képzelte el a Szellemirtók örökségét, a koncepció pedig sikert aratott, sőt, a Sony Pictures szerint a Szellemirtók: Az örökség mentette meg a franchise-t, ennek köszönhetően azóta a kiadó hivatalosan is bejelentette a folytatást

Hirdetés

A második részről eddig semmilyen konkrétum nem derült ki azon túl, hogy tervezik, azonban most a Sony bejelentette, hogy a Szellemirtók: Az örökség folytatása 2023. december 20-án fog a mozikba kerülni világszerte. Jason Reitman is megerősítette a visszatérését Gil Kenan forgatókönyvíróval  egyetemben, és az is világossá vált, hogy a következő epizód a Firehouse kódnevet kapta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Reitman korábban elmondta, hogy az eseményeket New Yorkba és az eredeti Szellemirtók ikonikus bázisára helyezné vissza, a film pedig a Spengler család történetének következő fejezetét mesélné el, ami egyértelműen arra utal, hogy számolnak Mckenna Grace (A tehetség, Az ifjú Sheldon) és Finn Wolfhard (Stranger Things, Az) visszatérésével is, noha hivatalosan még egyikük sem csatlakozott a projekthez. A rendezőn kívül egyébként Dan Aykroyd is jelezte a közelmúltban visszatérési szándékát, szóval minden adott lehet egy jó folytatáshoz. 

Mindazonáltal a Szellemirtók franchise nem csupán Az örökség folytatásával fog bővülni, hiszen emellett készül a Netflix animációs sorozata, egy aszimmetrikus PVP játék és két VR-cím is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)