Hirdetés

Hivatalos: jön a női Starsky és Hutch

|

Desert Cityben ezúttal Sasha Starsky és Nicole Hutchinson rakják helyre a bűnözőket.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan zöld utat kaphat a női főszereplőkkel készülő Starsky és Hutch sorozat. A The Hollywood Reporter cikke szerint a Fox nagyon szeretné tető alá hozni, fel is kérték Sam Sklavert (Prodigal Son) és Elizaberth Petersont (Jenny Is a Weapon), hogy írjanak egy forgatókönyvet, vagy legalább egy vázlatot. Erre azért van szükség, mert a stúdió új rendszerrel próbálkozik, melynek értelmében a vezetők előbb látni szeretnék a könyvet, mielőtt zöld utat adnak. 

A hírek szerint a sorozatot maga Michael Thorn, a Fox Entertainment igazgatója bírálja majd el. A lapnál úgy tudják, modern kori feldolgozás lesz, azaz nem a hetvenes években játszódik majd, mint az eredeti tévésorozat, a helyszín pedig ezúttal egy poros kisváros, Desert City lesz.

Hirdetés

A két főszereplő neve is megvan:

Sasha Starsky és Nicole Hutchinson.

A szinopszis szerint pedig országos haverok lesznek ők, akik szentül hisznek a saját menőségükben (innen is sejthető, hogy a humor marad, sőt, kissé parodisztikus lesz az egész), és bűnüldözés közben megpróbálják kibogozni, ki juttatta börtönbe az apáikat tizenöt évvel ezelőtt. Azt nem tudni, visszatér-e a vörös Gran Torino, ahogy azt sem, ki alakítja majd a két detektívet. 

(Apropó, mindenki nyugodjon le, a címlapkép a fentieknek megfelelően csak illusztráció.)

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)