Hirdetés

Hivatalos: jön a Wednesday második évada

|

És egyúttal az is kiderült, hogy marad-e a Netflixen.

Hirdetés

Sokszor és joggal kritizálják a Netflix döntéshozóit azért, mert pusztán az első szezon nézettségi adataira támaszkodva határoznak a produkciók sorsáról, esélyt sem adva nekik arra, hogy évadról évadra növeljék közönségüket, mint történt ez számos sikerszéria esetében a The Walking Deadtől a Trónok harcáig. Mivel az elmúlt év legnépszerűbb angol nyelvű tartalmai közé küzdötte be magát, a Wednesday rajongóinak szerencsére nem kellett attól tartaniuk, hogy a Tim Burton nevével fémjelzett sorozat az 1899 és társai sorsára jut.

Amiatt viszont többen is aggódtak, hogy a Netflix feltűnően sokáig halogatta a második évad berendelését, egyesek ezt azzal hozták összefüggésbe, hogy a sorozatot gyártó MGM Television az Amazon tulajdonába került, és emiatt még az is elképzelhető volt, hogy ha valaha is folytatást kap, akkor csakis a rivális Amazon Prime Video streaming platformon.

Hirdetés

Hogy a távolabbi jövő mit hoz, azt nem tudhatjuk, de egyelőre mindenki megnyugodhat, nemcsak folytatódik a Wednesday, hanem marad ott, ahol eddig is volt, a Netflixen. A globálisan még piacvezető streaming szolgáltató egy friss videóban erősítette meg, hogy Wednesday Addams visszatér a szinte sosem pislogó, táncával divatot teremtő Jenna Ortega megformálásában.

A részletek még nem ismertek, a premier időpontját csak később fogjuk megismerni, ahogy egyelőre azt sem tudni, valóban más forgatási helyszíneket keres-e majd a stáb azután, hogy Romániában megpróbálták lehúzni őket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)