Hirdetés

Hivatalos: jövőre csúszik a Fekete Özvegy, elhalasztva minden más Marvel filmet

|

Tíz éve nem volt olyan esztendő, hogy nem bővült a Marvel Filmes Univerzum.

Hirdetés

Az a helyzet, hogy hiába nyitottak ki világszerte ismét a mozik, és hiába tesznek meg az üzemeltetők mindent a nézők biztonsága érdekében, a többség még inkább otthon marad, így még olyan filmek sem teljesítenek túl jól a kasszáknál, mint Christopher Nolan újdonsága, a TENET - igaz, sok népszerű filmszínház eleve zárva maradt a járványra tekintettel. A jegypénztárak bevételei márpedig sokat számítanak, így érthető, hogy a legtöbb forgalmazó a bukástól tartva nem meri kiadni filmjét, inkább a halasztás mellett dönt.

Ahogy az várható volt, a Marvel Filmes Univerzum következő tagja, a Fekete Özvegy premierje 2020 végéről 2021. május 7-re csúszott, és ennek következtében minden további filmet később fognak bemutatni: a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája július 9-én, a The Eternals pedig november 5-én kerülhet a vászonra leghamarabb.

Hirdetés

Ugyancsak késve jön számos Disney film, köztük a West Side Story és a The King's Man. Azt még nem tudjuk, tervezik-e, hogy a Mulan mintájára más filmeket is elérhetővé tesznek a Disney+-on.

A Warner Bros. valamivel optimistább: az év másik nagy szuperhősös filmjét, a Wonder Woman 1984-et december 24-ére tették át.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)