Hirdetés

Hivatalos képen a Star Wars: The Mandalorian magyar címe

|

Bár nem okozott meglepetést a magyarított The Mandalorian, még szokjunk a hangzását és a látványát.

Hirdetés

Kimondottan izgalmas év az idei azon film- és sorozatnézők szempontjából, akik nem hívei az ún. lineáris tartalomfogyasztásnak, azaz a különböző közszolgálati és kereskedelmi csatornák kötött műsorstruktúrájának követése helyett inkább maguk megválasztanák meg, hogy mikor és mivel kapcsolódjanak ki. A Netflix, az Amazon Prime Video és az HBO Max után még idén befut a SkyShowtime és a Disney+ is, tehát már-már teljes lesz a lefedettség.

Míg azonban a Paramount+, a Peacock, a Universal és a Niceldeon tartalmainak gyűjtőhelyéül szolgáló streaming platform indulásának napja továbbra sem ismert, addig a Disney, a Marvel, a Star Wars, a Pixar, a National Geographic, továbbá a 20th Century Sudios, a Searchlight Pictures és az FX produkcióit egyszerre kínáló Disney+-ról már szinte mindent tudunk, beleértve az árazást is.

Hirdetés

A Magyarországon június 14-én elrajtoló Disney+ a potenciális előfizetői bázis növelése érdekében várhatóan ráfekszik majd a tartalmak honosítására, biztosak lehetünk benne, hogy nem a Marvel újonca, a Moon Knight lesz az egyetlen, amely magyar szinkront kap. Csatlakozni fog hozzá ugyanis a The Mandalorian, amelynek első két évada a közvélekedés szerint hosszú évek óta a legjobb dolog, ami a Star Wars univerzummal történhetett.

Egyúttal a Műsoron.hu jóvoltából mindenki megcsodálhatja a sorozat magyar címét is, amely talán nem a legszerencsésebb a használatban lévő variációk közül. Nem tudjuk, hogy a fordítók elgondolkodtak-e a Mandalore-in, vagy a mandalorin (rövid o-val K.W. Jeter - Star Wars: Fejvadász háborúk: A mandalori páncél című regénye nyomán), de végül a kevéssé népszerű változatot hozták ki győztesként: A mandalóri. Ízlelgessétek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)